Wat is Know Limits?

Waarom bestaan wij?

Know Limits is een beweging die meiden aanmoedigt om te werken aan positieve zelfwaardering en het aangeven van gezonde grenzen. In de afgelopen jaren bleek diverse keren dat meiden in het buitengebied van Ede vervelende ervaringen opdeden. Doordat iemand over hun lichamelijke of psychische grenzen ging.

#NotMe

Know Limits droomt van een wereld waarin #MeToo geschiedenis is en #NotMe het uitgangspunt. Onze meiden zijn het waard om daar samen in te investeren. Zodat zij gaan voor iemand die écht van ze houdt en grenzen stellen waar liefde ophoudt.

Gemeente Ede

In opdracht van de Gemeente Ede bouwt Know Limits aan een netwerk van contacten met scholen, kerken, hulpverleningsorganisaties en meiden zelf. Ons doel is dat meiden zich gezien voelen, contact opnemen, een luisterend oor vinden en weerbaar worden.

Barneveldse kerken

Ons doel gaat verder dan de gemeentegrenzen.
Dat vinden een aantal kerken uit de gemeente Barneveld ook.
Zij hebben ons de opdracht gegeven om te onderzoeken op welke wijze de jongeren binnen de Gemeente Barneveld kunnen worden bereikt.

Know Limits

Know Limits is het liefst met meiden in gesprek. Wij bieden groepsgesprekken, workshops, trainingen en lessen aan afgestemd op de context en op elke leeftijd.

Even voorstellen…

Wij zijn Lenie en Harriët

Lenie Kap

Ik ben Lenie Kap, moeder van Mirjam, Dorith en Marijn en oma van Milou. Ik hou van mijn tweelingzus, mijn dochters en kleindochter en trek graag met hen op. Als tiener heb ik zelf grensoverschrijdende ervaringen in relaties opgedaan. Dit heeft negatieve gevolgen gehad voor mijn zelfbeeld, relaties en presteren op mijn werk. Het heeft tijd en aandacht gekost om de schade te herstellen. Het is mijn drijfveer om te voorkomen dat meiden in de problemen raken. Ik ben ook actief als therapeut in mijn eigen praktijk ‘In Contact therapie coaching en training’. Daar begeleid ik vastgelopen (jong)volwassenen om weer op ‘vrije voeten’ komen te staan en lever ik graag een bijdrage aan het herstellen van relaties. In mijn vrije tijd hou ik van lachen, een goed gesprek, uit eten gaan, mountainbiken, wandelen en met open dak touren in mijn mini roadster cabrio.

+31 6 34527784
lenie@knowlimits.nu
mail@knowlimits.nu

Nelske Vink - Know Limits

Harriët van Omme

Ik ben Harriët van Omme, getrouwd met Arjan en moeder van Luca, Boaz en Senn. Ik ben gezegend met veel lieve mensen om mij heen waar ik graag mijn tijd mee deel. Dit doe ik door samen te sporten, te wandelen maar vooral gezellige momenten met elkaar te hebben.

Ik ben werkzaam in het onderwijs. Ik heb enorm veel passie voor jongeren en dan met name als het gaat om jongeren met sociaal-emotionele problematiek. In de wereld van vandaag gaat veel mis en onze jongeren kunnen daarom wel wat hulp en aandacht gebruiken. Volgens mij is het belangrijk om echt naar elkaar te luisteren en aan te sluiten bij de behoeften van onze jongeren.

Dit is voor mij een missie die ik met hart en ziel wil uitvoeren. Het maakt voor mij niet uit wie je bent maar het gaat erom dat je mag geloven in jezelf. Jij bepaalt jouw grens en wanneer je het nou juist zo moeilijk vindt om die grenzen te bepalen dan willen wij jou daar graag bij helpen.

+31 6 27869966
harriet@knowlimits.nu
mail@knowlimits.nu

Lenie Kap

Ik ben Lenie Kap, moeder van Mirjam, Dorith en Marijn en oma van Milou. Ik hou van mijn tweelingzus, mijn dochters en kleindochter en trek graag met hen op. Als tiener heb ik zelf grensoverschrijdende ervaringen in relaties opgedaan. Dit heeft negatieve gevolgen gehad voor mijn zelfbeeld, relaties en presteren op mijn werk. Het heeft tijd en aandacht gekost om de schade te herstellen. Het is mijn drijfveer om te voorkomen dat meiden in de problemen raken. Ik ben ook actief als therapeut in mijn eigen praktijk ‘In Contact therapie coaching en training’. Daar begeleid ik vastgelopen (jong)volwassenen om weer op ‘vrije voeten’ komen te staan en lever ik graag een bijdrage aan het herstellen van relaties. In mijn vrije tijd hou ik van lachen, een goed gesprek, uit eten gaan, mountainbiken, wandelen en met open dak touren in mijn mini roadster cabrio.

+31 6 34527784
lenie@knowlimits.nu
mail@knowlimits.nu

Harriët van Omme

Ik ben Harriët van Omme, getrouwd met Arjan en moeder van Luca, Boaz en Senn. Ik ben gezegend met veel lieve mensen om mij heen waar ik graag mijn tijd mee deel. Dit doe ik door samen te sporten, te wandelen maar vooral gezellige momenten met elkaar te hebben.

Ik ben werkzaam in het onderwijs. Ik heb enorm veel passie voor jongeren en dan met name als het gaat om jongeren met sociaal-emotionele problematiek. In de wereld van vandaag gaat veel mis en onze jongeren kunnen daarom wel wat hulp en aandacht gebruiken. Volgens mij is het belangrijk om echt naar elkaar te luisteren en aan te sluiten bij de behoeften van onze jongeren.

Dit is voor mij een missie die ik met hart en ziel wil uitvoeren. Het maakt voor mij niet uit wie je bent maar het gaat erom dat je mag geloven in jezelf. Jij bepaalt jouw grens en wanneer je het nou juist zo moeilijk vindt om die grenzen te bepalen dan willen wij jou daar graag bij helpen.

+31 6 27869966
harriet@knowlimits.nu
mail@knowlimits.nu

Nelske Vink - Know Limits

Yes

Loop jij met nare herinneringen en merk je dat die steeds terugkomen? Of maak jij je zorgen om een vriend(in)? Neem hier contact op met Know Limits.